Banner: Meedoe-dag in Beilen

Meedoe-dag in Beilen


donderdag 4 mei 2017

Vrijdag 12 mei organiseert GGZ Drenthe een dag vol activiteiten voor patiënten en medewerkers van Duurzaam Verblijf. De zogeheten meedoe-dag is een vervolg op de jaarlijkse sportdag. Behalve sportieve activiteiten zijn er dit jaar ook creatieve workshops.

Zoals voorgaande jaren doen er weer diverse teams mee van patiënten en medewerkers van Duurzaam Verblijf locatie Beilen en Assen en de Kliniek voor Verslaving en Psychiatrie. Het programma bestaat uit diverse onderdelen. Zo is er voetbal, softbal en volleybal en zijn er workshops zang, theater, schilderen, grafitti en denksport. De dag wordt in de middag afgesloten met gezamenlijk eten op het sportterrein.

Voor elk wat wils
Organisator Miranda Sanders van GGZ Drenthe: ‘We hebben het programma uitgebreid om een grotere groep patiënten te bewegen deze dag naar het sportpark te komen. Er is voor elk wat wils. Sport en verschillende andere activiteiten. We hebben een chill-hoek en patiënten mogen ook alleen langskomen om te kijken. We hebben het heel laagdrempelig gemaakt om iedereen te motiveren erbij te zijn.’ De meedoe-dag vindt plaats in nauwe samenwerking met voetbalvereniging Fit Boys en de gemeente Midden-Drenthe. Zo krijgt de organisatie ondersteuning van de vrijwilligers van Fit Boys. Ook verzorgt de club de catering en stelt de kantine ter beschikking. De locatie wordt aangeboden door de gemeente.

De meedoe-dag is van 10.00 uur tot 15.00 uur op sportpark Noord-West, Eursingerweg 14 in Beilen.

Een vraag stellen aan Duurzaam Verblijf

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag
  • Vul de naam in waar we u mee mogen aanspreken.
  • Dit adres wordt alleen gebruikt om het antwoord naar te versturen.
  • Voor vragen kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen. Zorgvragen over uw persoonlijke psychische situatie behandelen wij niet per e-mail. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het reageren op uw bericht. De gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Het beantwoorden van uw e-mail kan enkele dagen duren.

    * Deze velden zijn verplicht

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dorette Posthumus, managementassistente Duurzaam Verblijf locatie Beilen, telefoon 0593 – 85 18 20.

naar boven